Bedrijfsverhuizingen

Bedrijfsverhuizingen-woerden

Bedrijfsverhuizingen

Een bedrijfsverhuizing is altijd net weer een tikje anders dan een particuliere verhuizing. Bij het verhuizen van een bedrijf is altijd veel meer capaciteit nodig, omdat een gemiddeld bedrijf veel meer inboedel kent dan een gewoon woonhuis. Zo hebben bedrijven vaak enorme inboedels van tienduizenden euro’s aan waarde. Denk hierbij aan vele kantoor accessoires, computers, koffie apparaten, stoelen en tafels, en nog veel, veel meer. Als u uw bedrijf gaat verhuizen, betekent dat vaak nieuwe kansen voor u en uw collega’s. Maar tegelijkertijd brengt zo’n bedrijfsverhuizing naar een ander pand altijd een gezonde portie stress met zich mee. Als u deze stress er niet bij kunt gebruiken is het altijd fijn om een verhuisbedrijf in te schakelen. Bij Movers4All hebben we jaren ervaring met bedrijfsverhuizingen, en weten we precies wat we moeten doen om alles van kantoor A naar kantoor B te verplaatsen. Hoe gaat zo’n bedrijfsverhuizing te werk bij Movers4All?

Speciale hulpmiddelen

Middelgrote bedrijven beschikken vaak over ontzettend veel spullen. Er zijn talloze verschillende soorten bedrijven, maar er is bijna altijd sprake van een groot aantal tafels, stoelen, banken, computers en kassa’s, kasten en nog veel meer. Om al deze spullen veilig en efficiënt naar uw volgende kantoorlocatie te verplaatsen, kunt u rekenen op de hulp van Movers4All. Ons verhuisbedrijf is ervaren met het verhuizen van bedrijven, van groot tot klein en van beginnend webshop tot erkend logistiekbedrijf. Zo hebben we tientallen soorten industriële apparaten en andere benodigdheden al eens verhuisd. Hiervoor gebruiken we altijd speciale hulpmiddelen, om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Denk aan een verhuislift om te voorkomen dat we alles van een trap af moeten tillen, en natuurlijk onze grote vloot aan verhuisbussen en grotere vrachtwagens.

Met deze capaciteit kunnen we uw bedrijf enorm snel helpen verhuizen naar een ander pand. Een verhuislift bespaart daarnaast enorm veel mankracht en daardoor voorkomen we dat mensen last krijgen van hun rug of schouders. Zo is iedere medewerker – ook na zo’n intensieve bedrijfsverhuizing – weer top fit om aan de slag te kunnen, en bent u in no time weer bezig met waar u mee bezig wil zijn. Namelijk uw bedrijf!

Garanties van een bedrijfsverhuizing bij Movers4All

Welke garanties kunnen we u geven als u ervoor kiest om uw bedrijfsverhuizing te laten doen door Movers4All? Ten eerste kunnen we u verzekeren dat we alleen maar werken met professionals. Ons personeel is speciaal opgeleid tot verhuizer, en iedereen heeft een minimum hoeveelheid ervaring om te verzekeren dat we weten wat we doen bij uw bedrijfs verhuizing. We beschikken over de perfecte tools om het verhuizen sneller te laten verlopen, en doen alles met opperste voorzichtigheid.

Dit ziet u terug in onze inboedel verzekering! Bij particuliere verhuizingen gebruiken we dit ook al, maar voor bedrijven is een speciale verzekering bespreekbaar om het formaat van de klus goed te dekken. Ook al maken wij zelden fouten – het is voor uw bedrijfsfinanciën wel zo geruststellend om te weten dat u verzekerd bent tegen schade bij de verhuizing.