Internationale verhuizingen

Internationale-verhuizingen-Nederland

Internationale verhuizingen

Verhuizen van en naar het buitenland – wat neemt u dan mee en wat niet? Internationale verhuizingen zijn altijd spannend, in alle betekenissen van het woord. Zo is een internationale verhuizing regelen erg leuk, want wat is er nou vetter dan in een ander land gaan wonen? Maar bij een internationale verhuizing komen ook lastigere dingen naar boven. Hoe werkt het met de douane? Moet je een speciale vergunning hebben om over de grens heen te verhuizen, en moet je een Nederlands verhuisbedrijf inschakelen of juist een verhuisbedrijf uit het land waar je heen gaat verhuizen? Bij Movers4All hebben we veel ervaring met het regelen van internationale verhuizingen, en daarom denken we graag met u mee. We leggen hier even kort uit waar u op moet letten als u een internationale verhuizing op de planning hebt staan!

Douane aangifte bij verhuizing binnen de EU

Bij verhuizingen naar het buitenland verschilt het per land wat er allemaal voor nodig is. Gaat u binnen de EU verhuizen? Dan is er over het algemeen geen aangifte nodig om de verhuizing te kunnen doen. Een Nederlands verhuisbedrijf inschakelen is vaak voordeliger en makkelijker, omdat zij dichter in de buurt van uw huidige woning gestationeerd zijn. Dat scheelt vaak veel voorrijkosten en afhankelijk van hoe goed u de taal spreekt, is de samenwerking in het Nederlands natuurlijk ook het prettigst. 

Verhuisbedrijf-internationale-verhuizingen

Buiten de EU verhuizen

Gaat u verhuizen naar een land dat zich niet aan deze Europese regels geeft? Dan is verhuizen sowieso een tikje lastiger qua administratie. Per land is het belangrijk dat u weet wat er allemaal de grens over mag, en of u dit eventueel nog dient te laten checken bij de grens zelf door bijvoorbeeld de douane van desbetreffend land. Bij Movers4All denken we altijd graag met u mee als u een internationale verhuizing op de planning hebt staan. Voelt u zich dus vrij om contact op te nemen als u vragen heeft over de regels in een bepaald land.

 

Verzekerd verhuizen naar een ander land

Uw inboedel is uw alles, en dat wilt u niet zomaar riskeren als u naar het buitenland gaat verhuizen. Zo’n grote verhuis operatie brengt immers al genoeg stress met zich mee! Bij een internationale verhuizing is uw inboedel bij ons ook gewoon verzekerd. Daarnaast leveren we – ook op buitenlands grondgebied – de veilige service en kwaliteit die u van ons verwacht. Bent u dus nog op zoek naar een verhuisbedrijf voor internationale verhuizingen in Nederland? Bij Movers4All krijgt u de beste prijs, wordt u zorgvuldig geholpen door vakmensen die precies weten wat ze doen, en kunt u rekenen op een diepgaande verzekeringsdekking voor uw inboedel. Zo kunt u vertrouwd en met een glimlach uw internationale verhuizing tegemoet gaan!