Montage service

Verhuisbedrijf-Montageservice

Montage service

Gaat u binnenkort verhuizen, maar vindt u het lastig om in te schatten hoe sommige meubels nou het beste verhuisd kunnen worden? Bij Movers4All krijgen we hier vaak genoeg vragen over. Hoe krijgt u enorme meubels zoals kasten, bankstellen of tafels het beste van uw oude woning naar uw nieuwe woning – zonder risico op schade aan uw meubels, de vloer of andere elementen in de omgeving? We begrijpen bij Movers4All zeer goed dat het een lastige uitdaging is om deze meubels zelf te kunnen verhuizen. Het is ook niet altijd mogelijk om bepaalde meubels uit de deur te tillen. Daarom bieden we bij Movers4All een montage service voor al uw grote meubels! 

Montage service bij Movers4All

Met de Movers4All montage service kunnen we u helpen met het verhuizen van uw grote meubels, door ze op professionele wijze te demonteren. Zo kunnen we de meubels veel makkelijker vervoeren in onze verhuisbussen, met een aanzienlijk lager risico op schade aan uw meubels, de vloer of andere elementen in de omgeving. We gaan vanaf begin tot eind, dus vanaf uw oude woning tot aan uw nieuwe woning, nauwkeurig te werk. Hiervoor gebruiken we professioneel gereedschap en andere hulpmiddelen die nodig zijn om uw meubilair te demonteren.

Tijdens het transport gebruiken we uiteraard alles wat we in huis hebben, om ervoor te zorgen dat de meubels in optimale staat het transport doorstaan. Zo zetten we alle onderdelen muurvast in de bus, en gebruiken we een slim systeem om de onderdelen allemaal te organiseren. Dit doen we om te voorkomen dat we bijvoorbeeld in de war raken met de onderdelen. Dit kan zoals u wel begrijpt enorm veel tijd kosten, en daarom is het van belang dat we zo secuur mogelijk te werk gaan.

Als we zijn aangekomen op de bestemming, uw nieuwe woning dus, kijken we goed naar hoe het meubel ook alweer in elkaar zat. Als dit erg ingewikkeld is helpt het om bijvoorbeeld een video te maken van de demontage, om zo een makkelijker overzicht te creëren voor onze verhuizers. In sommige gevallen kunnen we de instructies van het meubel ook gewoon online terug vinden – op deze manier weten onze medewerkers natuurlijk 100% zeker dat het meubel weer goed in elkaar komt te zitten, en dat is wel zo fijn.

Wij verzekeren altijd een volledig succesvolle montage van uw meubels als u voor onze montage service kiest. Dat is immers de service die u kunt verwachten van een professioneel bedrijf! Movers4All werkt enkel met gecertificeerde verhuizers die allemaal een erkende opleiding hebben gevolgd. Daarnaast is uw inboedel altijd verzekerd als u een service van Movers4All aanneemt bij uw verhuizing. Zo garanderen we de hoogste kwaliteit montage service en kunt u er met een gerust hart van uit gaan dat uw inboedel bij ons in goede handen is!