Opslag

Opslag-huren-Woerden

Opslag

Één van de belangrijkste randzaken bij een verhuizing, is opslagruimte. Als u bijvoorbeeld van een groot huis naar een klein huis verhuist, kan het zijn dat u ineens met een aantal spullen komt te zitten die niet meer een plek kunnen krijgen in uw nieuwe woning. Dit komt niet alleen voor als u kleiner gaat wonen, maar ook als u bijvoorbeeld een bepaalde periode heeft tussen de verkoop van uw oude woning en de datum waarop u de sleutels van uw nieuwe woning mag krijgen. Wat kunt u doen met de spullen die u op dat moment in uw woning heeft staan? Kunt u dit ergens veilig opbergen, op een schone en prettige locatie? Ja zeker kan dat! We leggen u graag even uti hoe dit precies te werk gaat.

Opslag bij verhuizing

Bij een verhuizing – maar ook bij talloze andere situaties, zoals plotseling uit huis gezet worden door een huurbaas – komt het helaas wel eens voor dat u een plek nodig heeft voor de opslag van uw meubilair. Er is altijd wel ergens plek voor de meubels, zoals bij uw ouders in de schuur, of bij een vriendelijke buurman. Maar het is niet altijd goed voor meubels om in een oude schuur te staan. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat deze omgeving een hele hoge luchtvochtigheid heeft. Dit kan zorgen voor onder andere snellere verroesting van metalen elementen. En ook voor stoffen en leren banken kan dit snel scheuren en vlekken veroorzaken, waardoor de bank uiteindelijk wat minder lang mee gaat of minder mooi wordt op de lange termijn.

Hoe sla je dan je overige meubels op? Bij Movers4All kunt u dit doen met onze opslagruimtes, die speciaal zijn ingericht voor dit soort situaties. Dit kan al vanaf een hele voordelige prijs per maand, en voor iedere behoefte hebben we het juiste formaat aan opslagruimte. Gaat het om een paar kleine stoeltjes? Dan heeft u niet veel ruimte nodig. Maar voor een grote inboedel bieden we ook voldoende mogelijkheden om uw meubilair en andere elementen uit uw inboedel, op te kunnen slaan in een veilige omgeving. Naast videobewaking en een persoonlijke pincode op uw opslag locatie, zijn onze opslag locaties altijd voorzien van de juiste temperatuur, een uitstekende luchtvochtigheid, en – uiteraard – genoeg ruimte voor al uw spullen!

Transport en opslag

Bij Movers4All denken we altijd zo goed mogelijk met u mee. Gezien het feit dat we in hart en nieren een verhuisbedrijf zijn, bieden we natuurlijk niet alleen opslagruimte – als u zoveel spullen heeft dat u het niet allemaal zelf naar onze locatie kunt brengen, zijn we er uiteraard voor u om te helpen met het transport! Of u nou kleiner gaat wonen of gewoon wat spullen tijdelijk kwijt wilt, wij zijn er altijd voor u om te helpen met uw inboedel. Zo kunt u uw spullen vanaf uw huis naar onze transport locatie brengen, zonder dat u er zelf veel moeite voor hoeft te doen. Nog vragen over opslag bij Movers4All? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie!