Verhuislift huren

verhuislift-huren-woerden

Verhuislift huren bij Movers4All?

Heeft u binnenkort een verhuizing op de planning staan? Dat is altijd spannend, en bij deze willen we u alvast alle succes wensen. Waarschijnlijk heeft u al nagedacht over hoe u de verhuizing het beste kunt volbrengen, en of u eventueel een verhuislift huren gaat. Als u op deze pagina bent uit gekomen, is het aannemelijk dat u een verhuislift nodig heeft bij uw volgende verhuizing. Bij Movers4All hebben we deze uiteraard in ons arsenaal zitten, maar hoe gaat het huren van een verhuislift precies te werk? Hoe werkt een verhuislift huren en wat kost een verhuislift eigenlijk? Dat leggen we u graag even uit!

Wat is een verhuislift?

Bij grote verhuizingen is het inzetten van een verhuislift heel normaal. Vooral bij huizen met een tweede verdieping waar grote meubels op staan, is het verstandig om een verhuislift in te zetten. Een verhuislift kan meerdere vormen hebben, maar de meeste verhuisliften zijn eigenlijk gewoon kleine vrachtwagens met een soort ladder installatie op de achterkant. Deze ladder bevat een soort plateau, waar op we uw zware meubels makkelijk kunnen verplaatsen. Dit kan tot enkele honderden kilo’s aan gewicht, afhankelijk van welke verhuislift er gebruikt wordt. Het is een groot gemak bij verhuizingen, omdat we vaak meerdere keren de trap op en neer lopen als we geen verhuislift tot onze beschikking hebben. Die tijd en moeite (en zelfs risico’s voor gezondheid!) worden allemaal bespaard met het gebruik van een verhuislift. Ideaal toch?

Hoe werkt een verhuislift precies?

Zoals u begrijpt is een verhuislift geen speelgoed. Speelgoed is namelijk voor iedereen, maar een verhuislift dient altijd bestuurd te worden door één van onze medewerkers. Wij hebben hier uiteraard een speciale training voor gevolgd, om te zorgen dat een verhuislift zo veilig mogelijk ingezet kan worden. Hier zijn altijd speciale eisen aan verbonden. Zo moet een verhuislift altijd een bepaalde afstand van de woning af geplaatst worden, en mogen er geen bomen of struiken in de buurt van het apparaat staan. Ook is altijd een harde ondergrond nodig om te zorgen dat onze verhuislift niet wegzakt in de modder of in het zand. Weet u niet zeker of uw situatie voldoet aan de eisen om een verhuislift in te kunnen zetten? U kunt altijd contact met ons opnemen voor u een verhuislift offerte aan vraagt. Dan kunnen we samen even bij langs wat er allemaal nodig is. We hebben ook verhuisliften tot onze beschikking die bijvoorbeeld speciaal gemaakt zijn voor een zachte ondergrond of een krappe ruimte met weinig ondersteuning. Er is dus altijd een verhuislift huren mogelijkheid voor uw situatie!


Wat kost een verhuislift huren?

Een verhuislift huren is één van die dingen waarvoor een prijs van te voren lastig te bepalen is. We hebben natuurlijk altijd een medewerker aanwezig, maar daarnaast verschillen de kosten heel erg per situatie. Zo zijn de voorrij kosten altijd anders, maar ook de duur van de verhuisoperatie kan niet altijd makkelijk van te voren bepaald worden. Daarom kunt u bij ons een gratis, vrijblijvende offerte aanvragen als u een verhuislift huren wil. Ook voor