Verhuisservice Rotterdam

 • Home
 • Verhuisservice Rotterdam

  Klaar voor een gesprek?

  Ontvang gratis advies van onze specialisten

  Verhuizen in Rotterdam

  Verhuisservice Rotterdam

  Gaat u binnenkort verhuizen in Rotterdam? Movers4All biedt een uitgebreide verhuisservice in Rotterdam, waarmee we u zeker weten kunnen helpen met het ingewikkelde logistieke proces. Rotterdam is bij uitstek een stad waar veel wordt verhuisd. Gelukkig is de stad redelijk goed ingericht voor een verhuisservice als Movers4All, doordat de meeste wegen goed bereikbaar zijn met onze verhuisbussen. Maar verhuizen in Rotterdam blijft lastig. Zo kunt u meubels hebben die niet door uw deur of trappengat passen en kunnen er andere uitdagingen komen kijken bij een verhuizing in Rotterdam. Op deze pagina leest u alles over onze verhuisservice Rotterdam Movers4all en wat u kunt verwachten van uw verhuizing.

  Voorbereiden van een verhuizing in Rotterdam

  Als verhuisservice Rotterdam zijn wij er niet alleen om u te helpen met de logistieke klus van het verhuizen – we vertellen u ook graag even wat u moet doen ter voorbereiding. Zo is het belangrijk om uw adreswijziging door te geven aan de gemeete Rotterdam, via de website van de gemeente. Hiervoor heeft u alleen een DigiD nodig en een bewijs van inschrijving op uw nieuwe adres. Dat is bijvoorbeeld een koopcontract of huurovereenkomst.

  Ook uw waterbedrijf moet van uw nieuwe adres afweten, zeker als u nog niet in de regio woont. Dit doet u via deze pagina op de website van Evides, het waterbedrijf van de stad.

  Wat kunt u voorbereiden voor verhuizing in Rotterdam?

  Om de verhuizing makkelijker te maken voor onze verhuizers, en daardoor uiteindelijk ook voordeliger voor uzelf, kunt u een aantal stappen zetten om tijd te besparen op de dag zelf;

  • Dozen inpakken en organiseren, het liefst per kamer
  • De ruimte meten waar meubels doorheen moeten (bijv. deuropeningen, ramen en trappenhuizen)
  • Meubels die erg groot zijn alvast demonteren in het geval ze niet door de deur passen
  • Elektronische apparaten (koelkast, wasmachine, etc) alvast afsluiten van het stroom- en waternetwerk
  • Op de dag zelf kunt u meehelpen met het tillen van dozen, meubels en andere voorwerpen om het inladen sneller te laten verlopen

  Deze stappen zorgen voor een efficiëntere inzet van onze verhuizers, omdat ze zich kunnen focussen op de logistieke aanpak en niet op details. Dat scheelt tijd, en dus kosten!

  Verhuizen in Rotterdam met Movers4All

  Wilt u een all-in verhuisservice in Rotterdam inschakelen voor uw verhuizing? Dat kunnen we zeker aanraden. Bij het merendeel van de zelfstandige verhuizingen blijkt het achteraf lastiger dan gedacht. Bij een verhuizing komt al genoeg stress kijken, en met onze ervaren verhuizers kunnen we het u veel makkelijker maken. Met onze passie, kennis en inzicht is het verhuizen in een mum van tijd klaar. Ook beschikt verhuisservice Rotterdam Movers4All over de beste materialen om de verhuizing snel en makkelijk te laten verlopen. We verhuren verhuisliften, en beschikken over meerdere soorten verhuisbussen zodat er altijd een verhuisbus is waar uw inboedel in verplaatst kan worden. Uw inboedel is altijd volledig verzekerd tijdens de verhuizing, dus zelfs als we een foutje maken krijgt u dit gewoon vergoed. Benieuwd naar de exacte kosten van uw verhuizing in Rotterdam? Een offerte aanvragen via onze site is dan een goed idee!

   Klaar voor een gesprek?

   Ontvang gratis advies van onze specialisten