Verhuisservice Utrecht

 • Home
 • Verhuisservice Utrecht

  Klaar voor een gesprek?

  Ontvang gratis advies van onze specialisten

  Verhuisservice Utrecht

  Verhuisservice Utrecht

  Heeft u een verhuizing in Utrecht op de planning staan? Verhuizen in Utrecht kan best lastig zijn; langs de vele smalle grachtenweggetjes en voetgangersstraten is bereikbaarheid van de woning vaak een obstakel. Ook zijn veel oudere gebouwen in de Domstad erg smal en zullen meubels niet altijd makkelijk door de deur of het trappengat passen. Een verhuisservice in Utrecht inschakelen is daarom een goed idee. Niet alleen kan Movers4All verhuisservice Utrecht u enorm veel tijd besparen; ook bieden we een laag tarief waardoor in veel gevallen de verhuiskosten uiteindelijk zelfs lager uitvallen. Bij Movers4All verhuizen in Utrecht kan al vanaf een zeer lage prijs, doordat we altijd zo efficiënt mogelijk werken. Lees op deze pagina meer over wat u kunt verwachten van een verhuisservice in Utrecht.

  Verhuizing Utrecht voorbereiden

  De voorbereiding voor een verhuizing in Utrecht is noodzakelijk om niet tegen onverwachte problemen aan te lopen op de verhuisdag zelf. Daarnaast pakt een goed voorbereide verhuizing vaak goedkoper uit omdat er op de dag zelf minder werk verricht hoeft te worden. Een verhuizing naar Utrecht voorbereiden doet u door ten eerste uw verhuizing door te geven aan de gemeente en aan uw waterbedrijf. De gemeente Utrecht geeft dit automatisch door aan uw vorige gemeente, indien van toepassing. Om uw verhuizing door te geven heeft u een DigiD nodig, en vaak ook een bewijs van inschrijving op uw nieuwe adres. Dit kan een koopcontract, een huurovereenkomst of verklaring van inwoning van de hoofdbewoner zijn.

  Verhuist u vanuit een andere gemeente? Dan is het vaak nodig om uw adres te wijzigen bij uw waterbedrijf. In Utrecht regelt u dat via deze link.

  Voordelig verhuizen Utrecht

  In Utrecht verhuizen kan erg duur zijn, maar gelukkig is dat lang niet altijd nodig. Zo kunt u zelf al een hoop regelen om de verhuizing zo snel (en dus zo goedkoop) mogelijk te laten verlopen. Zo kunt u bijvoorbeeld:

  • Dozen inpakken en organiseren, het liefst per kamer
  • De ruimte meten waar meubels doorheen moeten (bijv. Deuropeningen, ramen en trappenhuizen)
  • Meubels die erg groot zijn alvast demonteren in het geval ze niet door de deur passen
  • Elektronische apparaten (koelkast, wasmachine, etc) alvast afsluiten van het stroom- en waternetwerk
  • Op de dag zelf kunt u meehelpen met het tillen van dozen, meubels en andere voorwerpen om het inladen sneller te laten verlopen

  Wat kost een verhuisservice Utrecht?

  Wat kost een gemiddelde verhuizing in Utrecht? Een verhuizing in Utrecht hoeft niet zo duur te zijn als u denkt. In veel gevallen kan een verhuizing met verhuisservice Movers4All zelfs kosten besparen, doordat onze verhuizers veel logistiek inzicht hebben en het beste materiaal gebruiken. Zo kan een verhuizing met een verhuislift en een verhuisbus vele malen sneller gaan, dan wanneer alles met de hand wordt ingepakt. Om de exacte kosten van een verhuizing bij Movers4All te weten, kunt u gratis een offerte aanvragen via onze site. We vragen dan een aantal gegevens, zoals de grootte van uw inboedel en de locaties van de twee woningen, en zo kunnen we een reële schatting maken van hoe duur uw verhuizing in Utrecht gaat worden. Hopelijk zien we u gauw terug bij Movers4All en maken we u blij met onze efficiënte en voordelige verhuisservice in Utrecht!

   Klaar voor een gesprek?

   Ontvang gratis advies van onze specialisten